Kövess minket

Aztaa

Egykori profi bokszoló verte össze az internetes trollt, amiért az homokosnak nevezte őt

Hajvágás közben érte el a végzet a vicces kedvű fószert, nem járt túl jól.

Megosztva

Forrás:

Nem minden esetben sül el jól, ha valaki az interneten próbál trollkodni. Pláne nem, ha azt egy korábbi profi bokszolóval teszi az ember. Olyankor nem árt óvatosnak lenni…

Történetünk főszereplője az egykori ökölvívó, Yusaf Mack, aki miután szögre akasztotta a kesztyűjét pornózni kezdett. Ebben még nem is lenne semmi érdekes, ám nem hölgyekkel, hanem bizony urakkal kényeztetik egymást ezekben a filmekben. Csak, és kizárólag.  Amikor az első film nyilvánosságra került Mack tett egy halovány kísérletet arra, hogy tisztázza magát, mondván a forgatás előtt elkábították, így semmire sem emlékszik, a saját jelenetét is akkor látta először, mikor a barátai megmutatták neki. Ő amúgy is a nőket szereti, férfiakhoz csak a ringben nyúlt.

Később természetesen kiderült, hogy az egész sztorija kamu, Mack pedig elismerte, hogy valóban meleg pornókban vállal szerepet, méghozzá „Philly Mack” művésznéven.

Innentől kezdve állandó céltáblájává vált az internetes troll nemzetségnek, amit kimondottan nehezen viselt.

Már-már kezdett hozzászokni a rosszindulatú kommentekhez, mikor feltűnt a színen egy férfi. Egy férfi, aki a korábbiaknál sokkal kitartóbb volt, szinte küldetésének érezte, hogy Macket oltogassa, így naponta többször visszajárt a bokszoló Facebook vagy éppen Twitter fiókjára. Ezt elégelte meg Philly Mack és miután kiderítette, hogy ki áll, vagyis ki ül a klaviatúra mögött megkereste az illetőt és agyba-főbe verte hajmosás közben, a fodrásznál. Az esetről videó is készült, itt látható:

[vembed youtube=”IgB3Lrsq6k4″ ]

A troll miután megkapta a magáét még visszatért a netre, hogy világgá kürtölje gondolatait: „Inkább legyen rólam olyan felvétel, ahol összevernek, mint ahol rám verik…”

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés