Kövess minket

Film

Egymás után jelenti be a Sony a PlayStation játékokból készülő filmjeit

Megosztva

A Sony bejelentette, hogy mozifilmet készít a díjnyertes ‘Ghost of Tsushima’ című szamurájos akciójátékából. A mozit a John Wick rendezője, Chad Stahelski viszi majd vászonra. Ez már a sokadik PlayStation játék, melyhez hamarosan film vagy sorozat adaptáció érkezik.

A Sucker Punch Productions által fejlesztett játék, melynek eladásai nemrég átlépték a 6,5 millió példányt, egy a klánjából egyedüliként életben maradt harcos szamuráj, Jin Sakai történetét meséli el, akinek félre kell tennie a berögzült tradíciókat, hogy megküzdjön a Tsushima sziget szabadságáért.

[vembed youtube=”rTNfgIAi3pY” ]A ‘Ghost of Tsushima‘ nem az egyetlen PlayStation játék, melyből adaptáció készül, a Sony Pictures és a PlayStation Productions jövő februárban tervezi bemutatni az ‘Uncharted’ játéksorozatból készített mozifilmjüket, melyben az új Pókember filmekből ismerős Tom Holland játssza a főszerepet, a rendező pedig a Zombieland készítője, Ruben Fleischer.

Eközben az HBO-ra érkezik egy ‘The Last of Us’ sorozat, és elvileg a halálos roncsderbikre hasonlító ‘Twisted Metal‘ is saját sorozatot kap, de utóbbi részletei még nem ismertek.

(Deadline)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés