Kövess minket

Hiphop

Egymás után kötik a vádalkukat a YSL tagok

Megosztva

A YSL bandaper csak januárban indul, és habár eredetileg 28 tagot tartóztattak le, köztük a főnököt, Young Thugot, decemberben elkezdtek kiszivárogni egyesek a börtönből. Először Gunna kötött vádalkut, őt követte egy másik férfi, most pedig két másik tag is könnyített a helyzetén.

Az egyikük, Slimelife Shawty, aki az Alamo Records egyik előadója. Slimelife rap karrierjét Young Thug inspirálta, ráadásul egy környéken nőttek fel. 2018-ban nagyot ment a Lil Keed közös “Blicky Blicky” című dala, azóta több projektet is ledobott a kiadónál.

A rapper ugyanazt a vádalkut kötötte, amit Gunna is, tehát elismerte, hogy a YSL egy bandaként is tevékenykedett, és magára vállalt bűncselekményeket, de a januárban kezdődő perben nem lehet felhasználni mások ellen a szavait. Kilenc év felfüggesztett börtönt kapott.

Slimelife Shawty egy Instagram Story-ban ismerte el a vádalku tényét, és elmondta, hogy kár tagadni, hogy a bandában voltak olyanok, akik durvább bűncselekményeket, például gyilkosságokat követtek el, de neki ezekhez semmi köze. Gunna és Slimelife is olyan röhejes dolgokkal lettek megvádolva, hogy például YSL pulcsikat hordtak, és a YSL-ről is rappeltek a dalszövegeikben, ezzel pedig résztvettek a banda életében.

Szintén a vádalku útjára lépett Lil Duke, egyelőre nem tudni, hogy ő milyen könnyített büntetést tudott kiharcolni ezzel.