Kövess minket

Aztaa

Egymilliószor mondta ki hangosan, hogy „Gucci Gang”, de jó oka volt rá

Lehet utána csinálni.

Megosztva

Forrás:

Lil PumpGucci Gang„-je egyszerűen nem tud eltűnni a köztudatból. A dal a napokban überhipokrita magyar átdolgozást kapott, míg az amerikai szkeccsműsor, az SNL, Stanley Tucci karakterszínészt felhasználva parodizálta ki a közel félmilliárdos Youtube pörgetésnél járó slágert.

Ráadásul, mint kiderült, a hipnotikusan repetitív treki még jótékonykodásra is alkalmas, tekintve, hogy Graham The Christian Youtuber több mint 10 ezer dollárt gyűjtött össze vele. A srác egy livestream keretein belül, egymilliószor ismételte el, hogy „Gucci Gang”, amibe még belegondolni is fárasztó. Tette mindezt a nézői szórakoztatására, akik felajánlásokat tehettek a kimerítő papagájkodás alatt, a pénzzel pedig Red Nose Day adománygyűjtő programját támogathatták. A program szegény gyerekeken próbál segíteni.

[vembed youtube=”ijUK3z5rt5s” ]A srác néha felgyorsítja a folyamatot, így van ahol csak annyit érteni belőle, hogy „Gcsggcsggcscs”, de mindenesetre érdemes megtekinteni az alábbi videórészletet, ahol legalább ezerszer ismétli el, Pump híres refrénjét, mindezt ráadásul a véghajrában.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés