Kövess minket

Film

Egyórás epizóddal jön a Simpsons, melyben minden a Hip Hop körül forog

És, azt mondá az Úr, ez jó, nagyon jó. Lesz!

Megosztva

Szeptemberben már huszonnyolcadik évét kezdi a képernyőn a The Simpsons, de olyanra eddig még nem volt példa, hogy egyórás részt láthattak volna a nézők a sorozatból. Most ilyen is lesz, méghozzá egy olyan epizódban, aminek fő témája a Hip Hop. Nyilván egy kicsit, vagy nagyon, kifigurázva. De a hír duplán jó, azok számára pláne, akik kicsit is szeretik a rap zenét.

Az Amerikában januárban adásba kerülő epizód címe “The Great Phatsby” lesz, mely Mr.Burns és egy félig-meddig valóságos Hip Hop mogul, Jay G különleges „barátságát” mutatja be.

Az animációs sorozat rendkívüli kiadásában Taraji P. Henson és Keegan-Michael Key lesz a két sztárvendég, akik a hangjukat kölcsönzik a szereplőknek. Henson a Hip Hop mogul felesége, Praline hangját kölcsönzi, Key pedig Jazzy Jamesként szólal meg, aki Praline, Homer és Bart társaságában segít bosszút állni Mr.Burns-nek, akit a zenei mogul döntött csődbe.

Speckó epizódhoz, speckó muzsika dukál, ennek a résznek a zenéjét bizonyos Jim Beanz jegyzi, aki az Empire sorozat zeneszerzője is volt.

Korábban, 2005-ben, már volt egy Hip Hop-os rész a The Simpsons-ban. Akkor Bart kezdett el rappelni és össze is spanolt 50 Cent-tel.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés