Kövess minket

Események

Egyre közelebb kerülünk a Star Wars premierhez

Erre a hétvégi AMA-n is emlékeztettek bennünket.

Megosztva

starwars1124

Fotó: filmertek.blog.hu

December 18-át úgy várják a Star Wars rajongók, mint a Messiást. A Sith-ek bosszúja több, mint 10 éve került filmvászonra, míg az első igazi részt közel 40 éve láthattuk már a mozikban. Több előzetest is bemutattak a filmből, így egyre izgatottabban várjuk mi is. A hétvégi AMA-n n (American Music Awards-on), ismét előkerült egy kis töredék a hetedik részből, amiben az ikonikussá vált főcímdalnak, egy egészen új feldolgozását halhattuk.

Miután bemutatták az újabb részletet az filmből, az Ébredő erőből, maga Han Solo, azaz Harrison Ford érkezett a színpadra. A színész felkonferálta a Pentatonix nevű acapella zenekart, akik már több pop slágert feldolgoztak, most azonban a klasszikus Star Wars zenéhez nyúltak hozzá. Egy 65 tagú szimfonikus zenekar is csatlakozott hozzájuk, akikkel tökéletes összhangban előadták a számot.

A közönség hatalmas üdvrivalgással fogadta az előadást. A Disney pedig elgondolkozhatna azon, hogy a hetedik rész főcímdalát ezzel a remek feldolgozással helyettesíthetnék.

[vembed youtube=”3_Hc12Lca1I” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük