Kövess minket

Bulvár

Egyre rosszabb a koronavírusos YNW Melly állapota; izotóniás sportitallal és fájdalomcsillapítókkal kezelik

Egyelőre nem hat a speckó kúra.

Megosztva

Forrás:

Továbbra sem javul a kettős gyilkossággal vádolt, koronavírusos YNW Melly állapota a Broward megyei börtönben. A rappert ugyan már több mint két hete elkülönítették a szintén fertőzött cellatársától, de állítja, az orvosok félvállról veszik a kezelését, annak ellenére, hogy napok óta magas láza van, állandó fej, illetve izomfájdalmakkal küzd, miközben alig kap levegőt. A TMZ egy belső informátora szerint Melly csupán Gatorade márkájú izotóniás sportitalt, meg egy nagy adag fájdalomcsillapítót kap esténként, ami finoman szólva sem segíti elő a gyógyulását a betegségből. Az informátor hozzátette, az orvosok az amúgy kötelező, törvény által előírt óránkénti vizitet is szkippelik”, habár, hogy ennek mennyi a valóságalapja, azt kívülállóként bajos lenne megállapítani.

Mindenesetre a 20 éves rapper nagyon szeretne kijutni a börtönből, legalább addig, míg teljesen tünetmentes lesz. Korábban már kérvényezte az ideiglenes szabadon bocsátását, de azt a bíróság simán elutasította, hiába kapott viszonylag nagy médianyilvánosságot az ügy. Melly azonban nem adja fel egy könnyen, ezúttal nem várt helyről, magától Kanye Westtől kért segítséget. Tegnap egy rövid Twitter posztban szólította meg „barátját”, hogy dobjon már rá egy üzit, mert a segítségére lenne szüksége. (Hogy pontosan mit is szeretne kérni, azt egyáltalán nem részletezte.)

Forrás:

Melly és Kanye egyébként felszínesen ugyan, de jóban vannak egymással, közös számuk, a Mixed Personalities jelenleg 111 milliós megtekintésnél jár Youtubeon.

[vembed youtube=”iFv6BXjnKRU” ]Az alábbi felvételen pedig együtt stúdióznak Sosa, azaz Chief Keef társaságában.

[vembed youtube=”nD3OsFJeIEw” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés