Kövess minket

Hiphop

Egyszer eljöhet a csoda: Dr. Dre még mindig dolgozik a Detoxon

Max nem így fogják hívni.

Megosztva

Forrás:

Dr. Dre nem sieti el a dolgokat. Detox című harmadik albumára 2002 óta vártunk, hogy aztán megannyi halogatás után az HBO-s „The Defiant Ones” dokufilmben jelentse be, sose fog megjelenni a projekt, mivel nem működtek rajta a számok, és jobb elengedni a dolgot. Persze nem könnyű megfogadni, hogy felejtsük el a közösség által már rég agyonhypeolt lemezt, mikor sokak fejében még mindig ott motoszkál a kíváncsiság, milyen is lett volna a Detox, ha tényleg megjelent volna?

Morbid érdeklődés ez, hisz nyilván a kész produktum soha nem érhet fel ahhoz, amit az emberek elképzeltek a fejükben a hosszú évek alatt, arról nem is beszélve, hogy a Detox (ha még mindig készülget titokban) 16 éves történelemmel rendelkezik, így felmerül a kérdés, melyik korszakra hasonlítana a hangzása? 2000-es évek eleje fless lenne, 50 Cent és The Game verzékkel, vagy inkább 2010-et ismernénk fel rajta Rick Ross, és Waka Flocka Flame ad libekkel feltöltve? Feltételezhetően egy nagy massza az egész, inkoherens ötletekkel felfújva, és pont ezért engedte el Dre is az egészet. De mint említettem, mások nem biztos, hogy el tudják engedni, ezért mikor Dre és kollégája, Jimmy Iovine nemrég leugrottak a Golden State Warriors kosárcsapat egyik edzésére, a helyszínen lévő ESPN riporter azonnal a mitikus korongról kezdte faggatni Dre-t. 

[twitter]https://twitter.com/ChrisBHaynes/status/950822757062733824[/twitter]
„Megkérdeztem Dr. Dre-t, hogy tényleg véglegesen a fiókba került-e a Detox, és azt válaszolta, hogy most épp pár új dalon dolgozom, szóval még meglátjuk.” – írta le a találkozót Chris Haynes. A remény lángja tehát nem hunyt ki, de azért jobb reálisan kezelni a Detox mítoszt, és lehet tényleg jobban járnánk, ha megtanulnánk elengedni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés