Kövess minket

Hiphop

Egyszerre oltotta az SNL Lil Pumpot és a legoldschoolabb rappereket

A végén mégis összeborul a két tábor.

Megosztva

Forrás:

A hiphopon belüli generációk közötti ellentét évről évre nő, az SNL pedig zseniális videóban figurázta ki a lehető legtávolabb lévő két oldalt. A Rap Történelem elnevezésű szkeccs hihetően indul egy BBC-szerű felvezetővel, és Questlove valamint Common interjújával, melyben az elődöknek megadandó tiszteletről beszélnek. 

Ezután viszont totális hülyülésbe fordul az egész, mikor megismerhetjük LilDooDoo-t, mint az újhullámos rap legújabb sztárját, aki természetesen Lil Pump akarna lenni. A kamu dokumentumfilmből megtudhatjuk, hogy LilDooDoo nem ismer 2009 előtti hiphop zenéket, és neki Soulja Boy jelenti az old school-t. Mondja mindezt egy LV pulcsiban, amin egy adidaséhoz hasonló logó is található, csak ezen „addict”, azaz függő szerepel, utalva Pump intenzív droghasználatára.

A kisfilm ezután a Soul Crush Crew nevű kitalált 70-es évekbeli rap triót mutatja be, akik még IGAZI rapperek voltak, mivel volt DJ-jük, röhejes kosztümökben léptek fel és csak egy icipici cracket raktak a cigijükbe. A szkeccs a végén egymásnak is ereszti a két oldalt, akik végül összespanolnak, miután eltolnak közösen egy dzsót.

[vembed youtube=”6S3S1JXcI30″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés