Kövess minket

Elektronikus

„Egyszerűen imádom pakolni a zenéket. Nincs ehhez fogható érzés” – Shaquille O’Neal újult erővel tér vissza a dj-pult mögé

Saját zenékkel támad az egykori palánkszaggató center.

Megosztva

Forrás:

Aki a kezdetektől figyelemmel kíséri Shaquille O’Neal zenei pályafutását, az valószínűleg tisztában van azzal, hogy a négyszeres NBA bajnok bő húsz évvel ezelőtt adta ki első (rap) lemezét, a Shaq Diesel-t, ami nem mellékesen idén érte el a platina státuszt. Akkor talán még senki sem gondolta volna, hogy a 216 centis óriás komótosan ugyan, de szép lassan teljesen eltávolodik a hiphop-tól, és inkább az elektronikus zeneu műfajban bontakozik ki. 2015-től már rendre a legmenőbb észak-amerikai klubok dj-pultjaiban bukkant fel, bár eleinte főképp a neve, mint sem a szettjei vonzották az embereket a fellépéseire.

Egy friss interjúban viszont már arról beszélt, hogy szeretne saját zenéket írni, éppen ezért, amikor nem kosármeccsek szakértésével foglalkozik a tévében, rengeteget gyakorol és szinte ki sem teszi a lábát a stúdióból. Mostanában például Diplo-val dolgozik együtt, ám szeretne majd Skrillex -szel is összedobni valamit a közeljövőben, utóbbi két ember jelenti számára ugyanis a legnagyobb inspirációt. Az interjúban kitért arra is, hogy a dj-zés számára semmihez sem fogható élmény, leginkább egy NBA döntő hetedik meccséhez hasonlította az érzést, amikor mondjuk 100 ezer ember előtt lép fel.

Shaq egyáltalán nem a levegőbe beszélt, hosszú idő után jelentkezett saját motyóval, alább csekkolhatjátok, ha persze nem rémültök meg túlzottan Lil Jon konstans kiabálásától.

[vembed youtube=”1NII2-Rh4XM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés