Kövess minket

Aztaa

Együtt vacsorázhatott volna Kelemen Annával egy budapesti férfi, de nem mert elmenni a randira

A választásokon majdnem induló Anna maga sorsolta ki a szerencsést, aki nyuszi volt találkozni vele.

Megosztva

Forrás: Instagram

Kelemen Anna is el akart indulni a 2018-as országgyűlési választásokon, de aztán hamar visszavonulót fújt, mivel úgy érezte nincs esélye. A választáson való részvétélre viszont ezután is mindenkit serényen buzdított, sőt még nyereményjátékot is hirdetett a választók között, egy intim vacsorát sorsolt ki azok között, akik szavazólapos szelfit küldenek neki. 

Rengetegen jelentkeztek, végül egy N. Zsolt nevű férfi „hegyezhette a ceruzáját”, ahogy Annácska fogalmazott, de a szerencsés először átrakta csütörtökről vasárnapra a randit, majd inkább lemondta az egészet. Puhapöcs Zsolt azért legalább udvariasan koptatta le a volt Playboy modellt, egy rózsát és egy levelet küldött neki, amiben azt írta, nem mer megjelenni.

Bocsásson meg nekem, ön egy csődört várt, de én gyáva nyúl vagyok. Örültem, amikor kisorsolt, hiszen minden álmom maga volt. Ma mégsem merek találkozni, mert ön sokkal jobb férfiakhoz szokott. Nekem így ez a mai este szomorú, de ha arra gondolok, hogy magával lehettem volna, örök boldogság. Bocsásson meg, én továbbra is távolról csodálom. A „gyáva” nyúl, örök csodálattal: Zsolt.” – írta Mr. Punci. 

Anna a Borsnak elárulta, hogy kép alapján választotta ki Zsoltot, és szerinte talán azért nem jelent meg, mert komoly kapcsolata lehet. Szerinte félnek tőle a férfiak, de ez csak addig tart, míg meg nem ismerik személyesen.

[instagram]BhmZsMcFx7G[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés