Kövess minket

Hiphop

Együtt vonultak az utcán a rivális Los Angeles-i bandák, Nipsey Hussle tiszteletére

Ilyen sem történik minden nap.

Megosztva

Forrás:

Nipsey Hussle tragikus halála még az amúgy rivális Los Angeles-i utcai bandákat is összehozta, még ha csak egy alkalomra is. Habár a bandák tagjai a mindennapokban nem riadnak vissza az erőszaktól sem, ha egymásról van szó, most mégis egy emberként gyűltek össze a „Unity Walk” nevű megmozduláson. 

A Nipsey-re emlékező vonulásra Watts, Compton, and Inglewood környékéről is érkeztek a bandatagok, melyek közt nem csak a Nipsey által is favorizált Crip arcok, de Bloods, Hoovas, Pirus, és még vagy 8 másik bandának az emberei jöttek el.

[instagram]Bv3ei8RAI9n[/instagram]
A közösség egyik szószólója, Big U elmondta, hogy nagyon sokan szerették volna kifejezni a tiszteletüket, ezért jöttek össze egy sétára, melynek végállomása Nipsey Marathon ruhaboltja volt, ahol a halálos lövések érték. U szerint Nipsey volt az első olyan Los Angeles-i előadó, aki tényleg a várost képviselte, és tragikus halált halt, nem úgy mint 2Pac például, aki csak később költözött a városba. 

Az eseményt Snoop Dogg is üdvözölte, aki megköszönte Big U-nak a szervezést, és hozzátette, Nipsey büszke lenne, ha látná, hogy még a rivális bandák is képesek békésen, egy ügy érdékében összejönni. A rapper amúgy habár a Rollin 60s Neighborhood Crips tagja volt, mindig is lebeszélte a fiatalokat a bandázásról.

[instagram]Bv5jWnNB0Qz[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés