Kövess minket

Aztaa

Ekis este után repült az EasyJet francia pilótája, alig tudta letenni a gépet

Azzal védekezett, hogy azt hitte két-három óra után jól lesz.

Megosztva

Forrás:

Elszállt, aztán felszállt az a francia EasyJet pilóta, aki egy ekis görbe este után bement dolgozni. A pilótát 12 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, miután egy harmad ecstasy tablettától másnap izzadva, nehézkesen tette le az általa vezetett Párizsba tartó gépet – írja a Telegraph

Az utóhatásoktól szenvedő 49 éves férfi úgy bukott le, hogy a francia rendőrök lehallgatták annak a francia drogkereskedőnek a telefonját, akinek elmesélte, hogy nagyon rosszul érezte magát másnap, és hogy alig tudta letenni a gépet, annyira izzadt.

A tárgyaláson az ügyész kijelentette, hogy a férfi drogfüggő, mivel mint kiderült kokaint és füvet is rendszeresen használt a 18 hónapig tartó munkája során, melyeket a francia fővárosban való bulizásai során fogyasztott. A pilóta azzal védekezett, hogy korábban mindig 2-3 napot várt a munkával, ha korábban drogot fogyasztott, és hogy hatalmas hibát követett el a tettével, de azt hitte 2-3 óra múlva már nem lesznek utóhatások.

Az angol légitársaság közleményében kiemelte, hogy az utasok biztonságánál nincs fontosabb a cég számára, így aztán zéró tolerancia van érvényben a dolgozók drog és alkohol fogyasztásával kapcsolatban. 

A férfit egy életre eltiltották a repüléstől.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés