Kövess minket

Aztaa

El Chapo megölette a saját unokatestvérét, mert az lógott a munkából

Már amennyiben munka a drogkereskedelem.

Megosztva

Forrás:

A híres, „állítólagos” drogbáró,  Joaquin “El Chapo” Guzman a saját családtagjaival sem volt kíméletes, ha a munkafegyelem betartatásáról volt szó, derült ki kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított főnök tavaly november óta tartó tárgyalásának keddi napján.

A Chapo által vezetett Sinaloa kartell egyik volt tagjának vallomása szerint a drogbáró unokatestvére és egyben alkalmazottja 2011-ben egyszer azt hazudta a főnöknek, hogy el kellett utaznia, ezért nem tud dolgozni menni. Az uncsitesót, név szerint Juan “Juancho” Guzmant később egy culiacáni közparkban látták lófrálni, ez az infó pedig visszajutott Chapóhoz is, aki nagyon bedühödött, amiért a képébe hazudtak, ezért elrendelte Juancho elrablását. 

A lógós kartell tagot el is kapták a banda tagjai, majd miután kifagatták (értsd: megkínozták), egy Virgo kódnevű bérgyilkos végzett vele. Chapo bosszújának nem csak unokatestvére, de annak titkára is áldozatul esett, neki mindössze annyi bűne volt, hogy a titokban kivett szabi napján ő is a férfivel tartózkodott.

El Chapót 17 vádponttal gyanúsítják, köztük kábítószer-kereskedelemmel, és bandatevékenységgel.

(New York Post)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés