Kövess minket

Hiphop

Eladó Biggie halálmobilja is…

A terepjárót majd’ félmilliárd forintért árulják.

Megosztva

Forrás: AP

Úgy tűnik meglehetősen bizarr hóbort indult hódító útjára Amerikában. Csupán egy hete volt, hogy azon hüledeztünk, miként bocsájthatja valaki áruba azt az autót, amelyben 2Pac-ot annak idején lelőtték.

Leginkább morális kérdéseket vet fel az egész ügy, de még filózni sincs időnk rajta, hiszen itt az újabb hír, mely szerint elárverezik azt a GMC terepjárót, amelyben 1997 márciusában, Los Angelesben lelőtték The Notorious B.I.G.-t.

Az autót egy család vásárolta meg még 1997 októberében egy brókertől, de fogalmuk sem volt róla, hogy a hiphop történelem egyik tragikus kis szeletjéhez jutottak hozzá. Ez csak évekkel később, 2005-ben vált világossá számukra, némi rendőri közbenjárás után.

A terepjárót a Moments in Time aukciósház kínálja eladásra, „potom” másfél millió dollárért.
Érdekességképpen jegyezzük meg, Tupac BMW-je szintén ezen az egységáron kerül majd kalapács alá.

A GMC eddig összesen 114.000 mérföldet futott (egészen eddig forgalomban volt), a lövöldözés után teljesen rendbehozták. Az ajtókat kicserélték, az eredetieket a mai napig a rendőrség őrzi bizonyíték gyanánt. Mindössze egy, a biztonsági övön lévő golyónyom emlékeztet arra a húsz évvel ezelőtti végzetes márciusi napra…

Forrás: momentsintime.com

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés