Kövess minket

Bulvár

Elárasztották nyomulós üzenetekkel Cardi B-t, de egyelőre nem akar újra randizni

Még csak most válik Offsettől.

Megosztva

Forrás:

Nem vesztegették az időt a szingli férfiak (és nők?), miután kikerült a hír, hogy Cardi B és Offset válnak, azonnal beslisszantak a rapper csaj DM-jei közé.

Alig egy hét telt el, de Cardi egy OnlyFanses bejelentkezése során elmesélte, hogy máris tele van az online levelesládája, annyi nyomulós üzenetet kap. „Folyamatosan kapom az üzeneteket, elárasztanak velük. Nem akarok most senkivel sem randizni, most teljesen leköt a munka, totál őrület van” – mondta Cardi, aki persze azt is figyelembe veszi, hogy a következő jelöltnek a lányával, Kulture-rel is jól ki kell jönnie, vagy ahogy korábban fogalmazott, ők egy csomagban érkeznek.

Cardi amúgy a válás ellenére nem táplál semmiféle rosszindulatot Offset felé, és állítása szerint tudja, hogy a Migos rappere is hasonlóan érez. „Én döntöttem úgy, hogy el akarok válni, nem akartam, hogy ismét megcsaljon, nem akartam egy újabb botrányt. Maradhattam volna, de másképp alakult. Nincs vele rossz kapcsolatom, és nem utálom őt, a legjobbakat szeretném neki, és tudom, hogy ő is így érez irántam” – mondta Cardi, aki korábban a sok vitát jelölte meg a legnagyobb indoknak a válásra.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük