Kövess minket

Aztaa

Elárverezik a ‘Wall Street farkasa’ rommá tört lambóját

Megosztva

Eladó az 1989-es Lamborghini Countach 25. évfordulós kiadás, amelyet ‘A Wall Street farkasa’ forgatásán használtak. Az árverésre az első „On the Grid: The Abu Dhabi Auction” elnevezésű aukción kerül sor november 25-én.

Bár Martin Scorsese filmjében két autót is használtak, a szóban forgó jármű az, amire a legtöbben emlékeznek, ezt vezette Jordan Belfort (akit Leonardo DiCaprio alakított) szétnyugtatózva – ami a járművön keletkezett kiterjedt károk alapján elég nyilvánvaló.

A Bianco Polo autó egy emlékezetes 3 perc és 11 másodpercig szerepelt DiCaprio mellett, és jelentős szerepet játszott a film egyik legikonikusabb jelenetében. Ebben a jelenetben a bekábózott Belfort kétségbeesetten kúszik az autóhoz, és küzd, hogy felfeszítse az ajtókat, de végül kirúgja őket, behúzza magát, és mindannyian tudjuk, mi történik ezután.

Az autót a bemutatása óta gondosan megőrizték a „forgatáskori” állapotában, és a közelgő árverés részeként egy exkluzív gyűjtői csomagot is mellékelnek hozzá. Ez tartalmaz egy eredeti stábruhát és dedikált kellékeket, egy Jordan Belfort-jelmezt, egy rendezői széket és egy Scorsese, DiCaprio és Margot Robbie által aláírt táblát, két stábos kapucnis pulóvert és két DVD-t a filmről, valamint az eredetiséget igazoló tanúsítványokat.

Becsült értéke 1,5-2 millió dollár.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés