Kövess minket

Hiphop

Elárverezik Tupac 1994-ben aláírt Thug Life szerződését

Egy újabb Tupac által megérintett tárgy kerül kalapács alá.

Megosztva

Forrás:

Tupac Shakur halála óta a személyes és személytelen tárgyai olyan gyorsasággal kerülnek eladásra, mintha egy véget nem érő kirakodóvásár szemtanúi lennénk. Gyakorlatilag mindent pénzzé tesznek, amire csak ránézett a legendás rapper (annyira, hogy még cikket is írtunk a témáról), és a tárgyak néha egyre bizarrabbak. Novemberben például egy a péniszéről készült bulifotót értékesítettek, míg most a Thug Life formációval aláírt lemezszerződése keresi gazdáját.

Az 58 oldalas dokumentum, melyet 1994. július 24-ei keltezéssel szignózott 2Pac, valamint a többi Thug Life tag, Big Syke (Tyruss Himes), Mopreme Shakur (Maurice Harding), Macadoshis (Diron Rivers) és The Rated R (Walter Burns) az Interscope Records-szal való megállapodásukat tartalmazza a Thug Life: Volume 1 lemezről.

A szerződésben részletesen le van írva az album rögzítésének, marketingjének részletei, valamint a mocskos anyagiak is, tehát, hogy ki mennyit szakít a megjelenésen. A Volume 1 két hónappal később, 1994. szeptember 26-án jelent meg, és félmillió példány fogyott belőle abban az évben. Ez volt a Thug Life csapat egyetlen lemeze.

A Heritage Auctions aukciósház április 15-én árverezi el a dokumentumot, szóval aki szeretne lecsapni rá az gyorsan kezdjen el gyűjtögetni, mivel alsó hangon 6 ezer dollárnyi (1,5 millió forint) bevételt várnak tőle.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés