Kövess minket

Aztaa

Eldőlt – LeBron James a Los Angeles Lakers-ben folytatja pályafutását

Négy évre szerződik az idén még rájátszásba sem jutó csapathoz.

Megosztva

Forrás:

LeBron James döntött! Másodszor is elhagyja a Cleveland Cavaliers gárdáját és a Los Angeles Lakers-hez szerződött. Bár a hivatalos bejelentéssel a játékos szíve szerint várt volna keddig, ám az őt képviselő ügynökség, a Klutch Sports nem bírta ki, hogy ne kürtölje szét a valójában nem túl meglepő hírt. James négy évre írt alá, ez idő alatt nem kevesebb, mint 154 millió dollár tehet zsebre, szezononként 38,5 millióról beszélhetünk – bármiféle reklámbevétel nélkül. Csak hasonlításképpen jegyezzük meg, eddig valamivel kevesebbet, 33,5 millát keresett.

Mégsem a pénz volt a váltás fő mozgatórugója. A háromszoros bajnok szeretné, ha a családja együtt maradna, mivel a legidősebb, 13 éves fia az ország egyik legerősebb középiskolai csapatában, a Los Angeles-i illetőségű, Sierrea Canyon High School-ban pattogtat, ő sem dekkolhatott tovább az esős Cleveland-ben. Nem mellékesen James egyre jobban belefolyik a filmiparba, így vélhetően Hollywood közelsége sem jön rosszul neki a későbbiekben.

A liga egyik, ha nem a legjobb játékosának a Lakers lesz a harmadik csapata karrierje során – korábban a Cavaliers-szel, illetve a Heat-tel is NBA bajnok tudott lenni. Az elmúlt nyolc idényben pedig minden alkalommal döntőt játszott. Hasonló folytatásban bíznak az évek óta gyengélkedő Los Angeles-nél is, bár ez korántsem lesz egyszerű menet, még King James-szel a fedélzeten sem. Ha azonban megszerzik a San Antonio Spurs-ből elvágyodó Kawhi Leonard játékjogát, akkor a fiatalokkal kiegészülve bármire képesek lehetnek.

James Instagramon már elbúcsúzott a régi csapatától…
[twitter]https://twitter.com/ClevelandScene/status/1013578158954762241[/twitter]

… hogy aztán Kobe Bryant köszönthesse az újban.
[twitter]https://twitter.com/kobebryant/status/1013590731691155456[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés