Keresés

Flume DJ szettje közben nyalta ki barátnőjét a Burning Man fesztiválon

Offmedia- 2019.09.04. 16:58
Ha már egy rajongó erre kérte a közönségben.
A fesztiválok mocskosak. Porfelhőkön és néha sártengereken kell átverekedni magunkat, miközben szétmdmázott emberek smárolnak mellettünk, párok izzadva szexelnek sátrakban, és van, hogy egy-egy kikandikáló nemiszervet is láthatunk akaratlanul...pont ezért szeretjük őket, és ezt az ausztrál Grammy-díjas producer, Flume is tudja, hisz nemrég egy szinttel feljebb emelte a mocskosságot.

Emberünk épp a hírhedt Burning Man fesztiválon DJ-zett, mikor észrevette egy az első sorokban táncoló lány tábláját, melynek egyik oldalára az volt írva: "Lefogadom, hogy Flume nem is nyal segget". Az EDM harcos persze nem úgy értette, hogy Flume nem nyalizik a többi DJ-nek, hanem a konkrét orális szexre utalt. A kihívás természetesen nem maradhatott megválaszolatlanul, Flume barátnője, a modell Paige Elkington rögtön ott termett a pulton, hogy együtt bizonyítsák be, Flume igenis kinyalja a barátnője hátsóját, ha arról van szó, a csodás pillanatról pedig videófelvétel is készült.


Flume rajongói megosztottak voltak az esettel kapcsolatban, egyesek megállíthatlanul dobálták a hányós emojikat, míg mások üdvözölték a producer nyitottságát.

(Paper)

Hozzászólások

Érdekes lehet