Keresés
16O
Budapest
2017.10.21., szombat (Orsolya)

Loco Dice új albuma nem érkezhet elég korán

Offmedia- 2015.10.12. 07:59
473
Közel 7 év után hamarosan új albummal jelentkezik Loco Dice. Az ‘Underground Sound Suicide’ névre keresztelt lemez az Ultra Recordsnál fog megjelenni október 30-án. A német DJ szépen lassan csöpögteti a számokat, a nyár közepén debütált az angol grime rapperrel, Giggs-el közös száma a “Get Comfy”.

Majd kicsit több mint egy hónapja a hip-hop producer Just Blazzel közös, kissé The Chemical Brothers hangulatú “Sending This One Out”.

A basszusőrültek pedig pár hete újonghattak a kellően beteg “Keep It Low” hallatán, melyet a techno szcéna egyik nagy alakjával Chris Liebinggel együtt készített.

A 15 számot tartalmazó nagylemezen megtalálható lesz még collabban többek között Pulshar, Miss Kittin, Neneh Cherry és JAW, de itt megtaláljátok a teljes tracklistet is.

Loco amúgy nemrég egy interjúban elmondta, hogy bár az ő és zenésztársai általa képviselt vonal sose érte el mondjuk Afrojack népszerűségét, mégis máig 20 ezreket mozgatnak meg a tánctéren. Aki pedig élőben is szeretné látni Loco Dice-ot, annak legközelebb november 21-én a Bónusz fesztiválon lesz rá alkalma.   

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom