Kövess minket

Hiphop

Elengedhetik a Tupac gyilkosság gyanúsítottját, Keefe D-t, miután összeszedte a 750 ezer dolláros óvadékot

Megosztva

Keefe D, aki Tupac Shakur 1996-os meggyilkolásának első számú gyanúsítottja, hamarosan óvadék ellenében szabadlábra helyezhető lesz. A Duane Davis néven született férfi tájékoztatta a nevadai Clark megyei kerületi bíróságot, hogy most már le tudja tenni a 750 ezer dolláros óvadékot – tudta meg a Billboard.

Davis június 25-én, kedden, helyi idő szerint reggel 9 órakor jelenik meg a bíróságon, hogy meghallgassa Carli Kierny bíró feltételeit a szabadlábra helyezéséhez, és hogy igazolja az ügyészségnek, honnan származik a pénz. Davis, aki egyrendbeli, halálos fegyverrel elkövetett gyilkosság vádjában ártatlannak vallotta magát, szeptemberi letartóztatása óta a Las Vegas-i Clark megyei fogdában ül, mivel a november 4-én kezdődő tárgyalására vár. Jerry Wiese, Clark megyei kerületi bíró eredetileg elutasította az óvadék letételét, amikor először vették őrizetbe.

Keefe D-t azzal gyanúsítják, hogy többedmagával részt vett Tupac Shukar meglövésében, ami a rapper életébe került. A férfi a leszámolásról többször eldicsekedett interjúkban, sőt még egy könyvet is írt róla. Az ügyvédje várhatóan azzal védekezik majd, hogy Keefe D csak a „hírnév” miatt kitalálta, hogy részt vett a gyilkosságban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés