Kövess minket

Bulvár

Elengedték a Young Dolph lövöldözés egyetlen gyanúsítottját

Eközben a rapper még mindig kórházban fekszik.

Megosztva

Forrás:

Ismét szabad ember Cory McClendon, a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy két társával együtt rálőtt Young Dolphra, életveszélyesen megsebesítve a rappert.

Az eset még kedden történt, méghozzá Hollywood egy igencsak forgalmas részén. A jelenlegi információk szerint Dolph a Loews Hollywood Hotel előtt került összetűzésbe három férfivel, akik a vita közben a földre lökték, majd többször rálőttek, de a rapper túlélte a támadást, és bemenekült egy közeli boltba. A feltételezett elkövetők ezután elfutottak, egyiküket, a szóban forgó McClendon-t egy aranyszínű Cadillac Escalade-ben kapcsolták le, és vitték be a rendőrségre. 

Young Dolph azóta is a kórházban lábadozik, de a USA Today írása szerint az egyetlen ismert gyanúsítottat már ki is engedték az előzetesből, mondjuk nem is volt más lehetősége a rendőrségnek, tekintve, hogy csak 2 napig tarthatnak bent valakit vádemelés nélkül. A nyomozóknak egyelőre idő kell, hogy megfelelő mennyiségű bizonyítékot gyűjthessenek McClendon ellen, aki amúgy jóban van Yo Gotti rapperrel, és korábban is gyanúsították már leszámolással, méghozzá 2010-ben. Akkor OG Boo Dirty került kórházba. A vádakat végül ejtették bizonyíték hiányában.

[vembed youtube=”UuKAyI_qPtY” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés