Kövess minket

Hiphop

Elengedték Takeoff feltételezett gyilkosát, miután letette az 1 millió dolláros óvadékot

Megosztva

A tavalyi rapper halálok közül extrán megrázó volt Takeoff lelövése, hisz a Migos rappere sosem kereste a bajt, egy vita után kitört lövöldözés során mégis neki kellett meghalnia, teljesen értelmetlenül. Feltételezett gyilkosát, Patrick Clark-ot még decemberben vették őrizetbe, de most is el is engedték, miután letette az 1 millió dolláros óvadékot.

A Houston Chronicle cikke szerint a vádlott szabadulásához szerdán tette le a pénzt a „család egyik barátja”, és habár Clark hazatérhet a tárgyalásáig, GPS nyomkövetőt kell viselnie és nem hagyhatja el a házát, emellett folyamatos drogteszteken kell átesnie, nem fogyaszthat alkoholt és nem tarthat magánál lőfegyvert.

A következő tárgyalási időpontot március 9-re tűzték ki, Clark ügyvédei önvédelemre hivatkoznak a gyilkossági ügyben, kiemelve, hogy védencük csak viszonozta a tüzet, Takeoff pedig nem volt célpont, véletlenül találta el őt Clark. A nyomozás már egyértelműen bebizonyította, hogy csak Clark találta el a rappert, habár a bowling pályán kitört veszekedés után mások is lövöldöztek. Mint korábban írtuk, Quavo nem működik együtt a hatóságokkal, pedig ő is ott volt a helyszínen.

Takeoff mindössze 28 éves volt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés