Kövess minket

Aztaa

Élete végéig tartó Pornhub Premium hozzáféréssel ajándékozták meg Kanye Westet

Hm, nem rossz deal.

Megosztva

Forrás:

Csütörtökön 5 év után újra Jimmy Kimmel esti beszélgetős műsorának vendége volt Kanye West, akinek ez a második tévés szereplése az évben. Az idén nagyon kemény munkába fogó, Twitterre is visszatérő, kollab -és saját lemezzel is jelentkező rapper-producer-tervező-önjelölt géniusz, filozófus-gigatroll sok sikeres pillanatot és majdnem ugyanennyi botrányt is maga mögött tudhat: a 2018-as év ilyenje egyértelműen a rabszolgaságról szóló eszmefuttatása és Donald Trumppal való bájos spanolása volt. 

Így egyértelmű, hogy volt mit kivesézni az adásban, lássuk, miről is esett szó Kimmelnél:

  • téma volt többek közt Kim Kardashian
  • Ye mentális állapota
  • Trumpli és Mr.West viszonya
  • ééééés a PORNÓ!

Bizony, egészen pontosan Kanye pornófogyasztási szokásai, amik olyan kontextusban jöttek elő, hogy Jimmy rákérdezett, hogy átértékelődött-e / miként változott az előadó kapcsolata a nőkkel, azután, hogy már két kislány apukája. A válasz erre az volt, hogy: „Nem, még mindig nézek Pornhubot.” Majd a hiphop világ rosszcsont jézusa a szaftosabb részletekbe is belement, és megsúgta, hogy a kedvence természetesen a „black on white”, azaz a fekete férfi-fehér nő felállásra épülő kategória. Ezekkel a mondattal pedig egy gyümölcsöző együttműködés első csíráját vetette el, ugyanis nem sokkal később érkezett a világ legnagyobb pornómegosztójának a felajánlása: örökérvényű, teljesen free Pornhub Premium hozzáférés, vagyis végtelen, nagyon exkluzív felnőtt kontent, a legjobb minőségben, amit mi, a tengődő pórnép maximum Valentin napkor kaphatunk meg röpke 24 órára.„Szeretnénk kifejezni a hálánkat Mr. Kanye Westnek az évek óta tartó hűségéért. Ajándékunk jeléül fogadj el egy egész életre szóló, ingyenes Pornhub Premium tagságot. Használd egészséggel, Ye.”írja humoros, egyben váratlan tweetjében a PH.

Ha mindez nem lenne elég, Greg Lansky, a szexipar Steven Spielbergje is bejött a képbe, aki a show-t látván még komolyabb lehetőséggel állt elő: egyenesen egy egész pornófilm rendezésének a lehetőségét vetette fel a rappernek, a vállalkozó csapatával karöltve. Végülis, West fejében a Pablo idején születtek már hasonló víziók, mi tehát csak ülünk, nézünk, és várjuk a fejleményeket.

Hát, akkor kellemes, korlátlan black and whiteozást és forgatást Kanye, de azért ne feledkezz meg a zenéről sem, légyszi.

Ui.: Ha már itt tartunk, dobhatnál egy sextapet Kimmel, biztos sokan kattintanák, Ray J úgyis olyan uncsi már.

[vembed youtube=”PmZjaYdS3fA” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés