Kövess minket

Bulvár

Életében először evett bagelt és ivott kávét Ice-T, videóra vette a nagy pillanatot

De egyik se győzte meg.

Megosztva

Forrás:

Itt egy random infó Ice-T-ről, mely egyben nagyon fura, és mégis totálisan irreleváns az emberiség előremenetelében: a rapper még életében nem evett bagelt és sosem ivott kávét. Legalábbis mostanáig.

A 60 éves rapper egy követője kérdésére vallotta be, hogy még életében nem evett bagelt, mely New York City egyik kedvelt reggeli kajája, de hát mivel Ice a nyugati-partról származik, így az ő életéből kimaradt ez a kaja. A rajongói mindenesetre egy emberként követelték, hogy KI KELL PRÓBÁLNIA a péksütit.

[twitter]https://twitter.com/FINALLEVEL/status/1060938041429241856[/twitter]
Egyesek azt is bedobták, hogy dehát az Esküdt Ellenségek című sorozatban, ahol amúgy rendőrt játszik, evett már bagelt, de ezt a teóriát a Vulture nevű oldal cáfolta az alábbi videóval, ahol látszik, hogy T csak fogja a bagelt, de sose harap bele.

[vembed youtube=”0EBAHaUHQcE” ]
A bagelgate ráadásul itt nem állt meg, hanem tovább dagadt, mikor a rapper azt is bedobta, hogy amúgy még kávét sem ivott soha. „Dobjátok el az agyatokat” – írta követőinek.

[twitter]https://twitter.com/FINALLEVEL/status/1060948286180392962[/twitter]
Természetesen a kapitalizmus ékes hazájában nem is futhatott volna ki ez a történet másképp, minthogy betalálja a rappert egy cég, amely felajánlja, hogy videóban kóstoltatja meg a bagelt és a kávét a rapperrel. A reakciója viszont nem volt túl rózsás, a fekete kávét a víz ízéhez hasonlította, és habár a bagel már jobban bejött neki, ő inkább marad a fánknál.

[twitter]https://twitter.com/FINALLEVEL/status/1064589753729916930[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés