Kövess minket

Események

Életveszélyes fordulatok a Kettős ügynök folytatásában

Szeptember végén vadonatúj évaddal jelentkezett a Kettős Ügynök. Annie Walker a CIA ügynökeként eddig is számtalan veszélyes bevetésen vett részt, de az új szériában az életét is kockára teszi, hogy végigvigye küldetését. A helyzetet ráadásul bonyolítja, hogy továbbra is szerelmespárként dolgoznak Auggie-val.

Megosztva

annie uj kulso

Romantikus hangulatban nyitott a Kettős ügynök negyedik évada, ám az idill nem tartott sokáig. Annie-nak és Auggie-nak meg kell tanulnia összeegyeztetni a munkát és a magánéletet, amit az is nehezít, hogy miközben próbálják megvédeni egymást, a bizalom továbbra sem az erősségük. Ráadásul a küldetések miatt sokszor fizikailag is távol kerülnek egymástól. A szálakat még jobban összekuszálja Arthur lemondása, akinek a pozícióját volt felesége, Joan Campbell szerzi meg. A nő helyére ideiglenesen Auggie Andersont, majd a leváltását követően Calder Michalest nevezik ki. A közös munka nem indul zökkenőmentesen, különösen miután Annie és Auggie rájönnek, hogy a férfi Henry téglája.

Az események – amelyek alakulásában fontos szerepe van Arthur fiának, Teonak is – Kolumbiába és Hong Kongba vezetik az ügynököket, de hamarosan Svájcban, Dániában és Németországban folytatódnak az izgalmak. Annie és Auggie kapcsolata folyamatos próbatételek elé kerül, az akciósorozat főhősnője pedig egy váratlan fordulatot követően hamarosan új külsővel bukkan fel a képernyőn.

Kettős ügynök 4. évad – minden csütörtökön 21:20-kor a Universal Channel műsorán

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés