Kövess minket

Hiphop

Elfogytak Pop Smoke kiadatlan verzéi, nem lesz több posztumusz zene

Megosztva

Pop Smoke volt menedzsere és producere, Rico Beats megerősítette, kifogytak a rapper kiadatlan verzéiből és dalaiból, tehát nem lesz több posztumusz zene tőle.

Rico-t egy rajongó faggatta Insta DM-ben Pop Smoke jövőben megjelenő zenéről. Rico így válaszolt: „Ki mondta, hogy maradt még zenéje. Mit akarsz még, Pop 3 éve meghalt, szerinted mennyi zenét csinált egy év alatt? Nézzetek szembe a valósággal.” Rico hozzátette,hogy ha a Pop élne, nem hagyta volna jóvá a cuccok 99 százalékát, amit kiadtak. A posztumusz kiadott zenék etikussága mostanában egyre többet merülnek fel, nemrég Tyler, the Creator beszélt erről.

Smoke 2020-ban bekövetkezett halála óta az örökösei két albumot adtak ki, a Shoot for the Stars, Aim for the Moon című stúdióalbumát néhány hónappal a meggyilkolása után, aminek 50 Cent volt a vezető producere. Egy évvel később Faith címmel megjelent második és egyben utolsó stúdióalbuma ,amelyen olyan sztárok működtek közre, mint Kanye West, Pusha T, Rick Ross, 42 Dugg, 21 Savage, The Neptunes, Bizzy Banks, Takeoff, Lil Tjay, Swae Lee, Future, Chris Brown, Dua Lipa, Pharrell, Kid Cudi, Quavo, Quavo, Lil Baby, DaBaby, Swae Lee, Future és Kodak Black. Ebből azért lejön, mennyi üresjáratot kellett kitölteni. A Faith után Mike Dee megerősítette, hogy a hagyatéka szinte az egész maradék Pop katalógust felhasználta az album kiadásához.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés