Kövess minket

Hiphop

Elhunyt a Los Angeles-i rapper, Ketchy the Great

Megosztva

Forrás:

Meghalt Ketchy the Great, akit a Stinc Team tagjaként ismerhetett meg a közönség, Drakeo the Ruler mellett – írja a Pitchfork, miután a rapper menedzsmentje megerősítette a hírt.

A rapper, igazi nevén Jameon Davis a Los Angeles-i undergroundban szerzett nevet magának, első, és egyben egyik legsikeresebb szólódala, az „If I Go Broke” 2017 végén jelent meg, de Ketchy feltűnt 03 Greedo 2018-as nagylemezén is, és persze több Stinc Team taggal volt közös trekkje. 2018-ban egy klipforgatás közben felfújt graffiti miatt vették őrizetbe, és közel három évet ítéltek meg neki, mivel a Los Angeles-i hatóságok utcai bandaként kezelték a Stinc Teamet, ennek következtében pedig keményebb büntetést kapott. 2019-ben egy Free Sauce című mixtape jelent meg tőle, amire 03 Greedo és a Shoreline Mafia is felfértek.

Ketchy-t végül 2020 augusztusában engedték szabadon, novemberben pedig új, „Another One” című dallal tért vissza. A napokban jött ki egy Drakeo the Ruler, és OhGeesy-vel közös dala, a „For Real„. Halálának körülményei nem tisztázottak, Drakeo the Ruler egyik közösségi médiás posztja szerint Ketchy-t halálra gázolták.

[vembed youtube=”3tWHfvEYZmU” ]
[vembed youtube=”PuJhDAPVMEg” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés