Kövess minket

Film

Elhunyt a ‘Végre péntek’ színésze, Anthony Johnson

Megosztva

Meghalt Anthony “A.J.” Johnson színész és humorista, aki a ‘Végre Péntek‘ Ezal karakterét játszotta, de szerepelt a ‘Veszélyes elemek‘-ben is.

A TMZ tudósítása szerint Johnson unokaöccse közölte a szomorú hírt, elmondása szerint a színész még szeptember első felében hunyt el. Mozdulatlanul találtak rá egy Los Angeles-i boltban. Kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét, halálának pontos okát nem közölték, de Johnsonnak már volt egy szívrohama 2017-ben. Ice Cube egy Twitter posztban fejezte ki a gyászát.

Anthony Johnson 1965-ben született Comptonban. 1990-ben kapta első filmszerepét a “Micsoda buli!” című filmben, miután felfigyeltek a tehetségére a stand up fellépései során. ’95-ben kapta legismertebb szerepét a ‘Végre péntek” című klasszikusban, ahol a crackfüggő Ezal karakterét alakította. Később szerepelt a Veszélyes elemek‘-ben, és a Halálos fegyver 3.-ban is. Johnson Eazy-E ” Real Muthaphuckkin G’s” és Dr. Dre “Dre Day” klipjeiben is feltűnt, egy Eazy-E paródia karaktert alakítva.

Anthony Johnson 55 éves volt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés