Kövess minket

Film

Elhunyt Angus Cloud, az Eufória színésze

Megosztva

25 éves korában elhunyt Angus Cloud, akit az Eufória című sorozatból ismert meg a világ. A színész a családja oaklandi otthonában halt meg.

Cloud családja egy közleményben azt írja: „A legnehezebb szívvel kellett ma búcsút vennünk egy hihetetlen embertől. Mint művész, barát, testvér és gyermek, Angus mindannyiunk számára sok szempontból különleges volt. Múlt héten eltemette az édesapját, akinek veszteségével nagyon küzdött. Az egyetlen vigasz, amit tudunk, hogy Angus most újra együtt van az apjával, aki a legjobb barátja volt. Angus nyíltan beszélt a mentális egészséggel folytatott küzdelméről, és reméljük, hogy az ő halála emlékeztető lehet mások számára, hogy nincsenek egyedül, és nem kell egyedül, csendben küzdeniük ezzel. Reméljük, hogy a világ humora, nevetése és mindenki iránt érzett szeretete miatt fog rá emlékezni. Kérjük, hogy ezúttal ne zavarjanak minket, mivel még fel kell dolgoznunk ezt a lesújtó veszteséget.

Cloud az HBO Emmy-díjas tini drámasorozatában, az „Eufória„-ban, Fez-t alakítva vált ismertté 2019-ben. A sorozat első két évadában főszereplő volt. Azóta több filmben is szerepelt, nemrégiben a Universal Pictures új horrorfilmjében kapott szerepet, amelyet Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett, a „Sikoly 6” rendezői készítettek. Cloud emellett különböző klipekben is szerepelt, például Noah Cyrus „All Three„, Juice WRLD „Cigarettes” és Becky G és Karol G „Miamiii” című videójában.

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.

(Variety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük