Kövess minket

Hiphop

Elhunyt testvéréről emlékezik meg DaBaby új, pénteken érkező dalában

A rapper bátyja öngyilkos lett.

Megosztva

Forrás:

DaBaby pénteken új dallal jelentkezik, melyben a hónap elején elhunyt testvérének állít emléket. A rapper bátyja, Glen Johnson saját kezűleg vetett véget az életének, a dél-karolinai Charlotte-ban lévő otthonában. A férfi egy videóüzenetben beszélt a problémáiról, de azt nem tudni, hogy pontosan miért tette, amit tett.

DaBaby új „My Brother’s Keeper” című dalában többek közt kettejük neveltetéséről, valamint arról rappel, hogy Johnson halálát a nem megfelelően kezelt depresszió okozta, egyben mindenkit arra buzdít, hogy kérjen segítséget, ha baj van. A dal holnap, azaz pénteken érkezik, de alább lehet csekkolni egy részletet belőle.

Ez nem az első, hogy DaBaby a testvéréről rappel, korábban a „Kirk” album Intrójában is szövelt róla, hogy a testvére azt hiszi, hogy a családja nem szereti őt, és nem segít rajta, pedig ő mindent megtenne azért, hogy boldognak láthassa.

[instagram]CHvqas3J0j2[/instagram]
Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés