Kövess minket

Campus

Elindult a Campus, már most sokan vannak

Punnany Massif, Intim Torna Illegál, Belga – több ezren voltak kíváncsiak rájuk Debrecenben a Nagyerdőn.

Megosztva

Forrás:

Bár még csak a Campus Fesztivál nulladik napján vagyunk túl, az már most kétségtelen, hogy rengetegen lesznek idén a Nagyerdőn Debrecenben. A két nagyszínpad közül az egyik még nem is üzemelt (és annak a területe le is volt zárva), ezért teljesen még nem lehetett bejárni szerdán a területet, akkor még a Campus Eye-t sem üzemelték be.

Vannak fellépők, akik gyakorlatilag egy fesztiválról sem hiányozhatnak – ilyen az Anna and The Barbies, az Intim Torna Illegál vagy a Punnany Massif. A szervezők valószínűleg biztosra akartak menni, hogy ne lézengjenek az emberek a nulladik napon, így őket már szerdán meg lehetett hallgatni. Sokan is voltak rájuk kíváncsiak, persze nem meglepő módon a Punnany Massif vitte a prímet, gyanítjuk, a megye összes 13-16 éves kislánya ott volt.

Forrás:

A Captain Morgan Arénában mindezek alatt a helyi Skafunderz lépett fel, utána a Fish!, majd a bulit a Ganxsta Zolee & Kartel zárta – utóbbira benéztünk néhány szám erejéig, sajnos a hangosításon még van mit javítani. De ugyanilyen technikai problémákkal találkoztunk a HALL-ban a Belga koncerten, még az utolsó számnál is volt gerjedés, nagyon bízunk benne, hogy a továbbiaknak sikerül kiküszöbölni ezt a problémát.

A Fórum Plage túlságosan is központi helyen van, ezért szinte lehetetlen kikerülni, és értjük azt is, hogy Necc party alatt nem feltétlenül a minőségi és igényes zenét kell érteni, ugyanakkor egészen elképesztő, ahogyan százak kerülnek extázisba attól, hogy felcsendül a Groovehouse-tól a Vándor. Ezzel kapcsolatban a legnagyobb kérdés az, hogy egy ilyen (valljuk be) felejthető slágert mikor vettek elő és poroltak le annyira, hogy a tizenévesek is visítva üvöltik a dalszöveget?

Forrás:

Csütörtöktől már jóval nagyobb kínálatra számíthatunk, ugyanis összesen 17 helyszínen zajlanak majd a programok, és étkezésre is több lehetőség lesz szerdához képest, amikor nagyjából a spirálos krumpli-gyros-pizzaszelet-lángos kombóban ki is merültek a lehetőségek. Persze ne felejtsük el az Ikont sem, de látatlanban megmondjuk, hogy nem fogják tudni felvenni a versenyt az 590 forintos pizzával – na nem mintha ez a céljuk lenne.

Aki most megy ki a Campusra, annak jó hír, hogy a hőségriasztás miatt több mint 70 csapból ihatunk vizet (sajnos továbbra sem lehet semmilyen innivalót sem bevinni), és több párakapuval is találkozunk majd. A Nagyszínpadra este érkezik Majka&Curtis, a Halott Pénz és a Tankcsapda, továbbá fellép többek között ma még a Supernem, az Irie Maffia, a Hősök és a Random Trip is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés