Kövess minket

Bulvár

Elítélték, DMX börtönbe megy

A rapper 1,7 millió dollárnyi adót nem fizetett be.

Megosztva

Forrás:

Börtönbe megy, pontosabban marad DMX, miután szerda este 1 év börtönre ítélte a bíróság – tudósít a The Associated Press.

[twitter]https://twitter.com/AP/status/979111098489229313[/twitter]
A rappert még tavaly júliusban tartóztatták le 14 rendbeli adóelkerülés vádjával, amit később el is ismert. DMX, igazi nevén Earl Simmons 1,7 millió dollárnyi adót nem fizetett be, védelmében azt hozta fel, hogy nem ő, hanem valaki más intézte az adóügyeit, de azt elismerte, hogy ezért őt terheli a felelősség. Őrizetbe vétele után azzal a feltétellel állapítottak meg neki óvadékot, hogy leszokik a drogokról és elmegy elvonóra. Az utóbbi meg is történt, de a rapper visszaesett, elbukta a drogtesztjét, emiatt pedig ismét rácsok mögött találta magát, ott kellett megvárnia az ítélethirdetését. Az ügyészség 5 év börtönt akart kiharcolni rá, valamint példát akartak statuálni a vele, miszerint nem úszhatja meg az ügyet, csak azért mert egy híresség. Ennél azért most sokkal kevesebb időre, mindössze 12 hónapra kell börtönbe vonulnia, de szabadulása után 3 évig felügyelet alatt tartják

DMX ügyvédje a rapper „Slippin‘” című videoklipjét játszotta le a bírónak, hogy ezzel is bizonyítsa a zenész nehéz gyerekkorát. Azt nem tudni, hogy ez mennyiben befolyásolta az ítéletet.

[vembed youtube=”9Ww-TQUeA3E” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés