Kövess minket

Aztaa

Elizabeth Taylor titka

Kissé illegális, amit csinált, de nagyon sok emberen segített vele.

Megosztva

Sok híresség próbál segíteni valahogy a világban. Van, aki a hátrányos helyzetű gyerekeket támogatja, vagy éppen pénzt adományoz rákkutatási intézeteknek, de olyan is akad, aki beteg embereket fogad be az otthonában. Dame Elizabeth Taylor az utóbbi csoporthoz tartozik.

December 1-jén tartják az AIDS világnapját, és ennek apropóján került elő Liz Taylor neve. Kathy Ireland egy talk showban beszélt arról, hogy a színésznő egy menedékházat üzemeltetett HIV-pozitív emberek számára. Kathy, aki 1991-ben létrehozta az Elizabeth Taylor AIDS alapítványt, arról tájékoztatta a nézőket, hogy Liz a Bel-Airben található otthonában több HIV-pozitív beteget is elszállásolt és minden segítséget megadott nekik. Ez azonban nem ment olyan egyszerűen, ugyanis többször halálosan megfenyegették, és támogatást sem kapott valami sok helyről.

„Amikor a barátitól kér egy kis szponzorálást, azok szinte egytől-egyig elutasították, de Elizabeth egy pillanatig sem fél semmitől. Ezért szerettem őt, mert rendkívül bátor volt.” – mondta Kathy.

Természetesen Charlie Sheen is szóba került, a volt modell minden erejét és támogatását küldte a színésznek, és persze mindenkinek, aki ezzel a betegséggel küzd!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés