Kövess minket

Bulvár

Eljárást indított LL. Junior ellen a rendőrség, szerinte inkább a füvesekkel kéne foglalkoznia a hatóságoknak

Megosztva

Hivatalból eljárást indított a rendőrség LL. Junior ellen egy videó miatt, amin állítólag az látszik, hogy a megengedettnél gyorsabban hajt át a Petőfi hídon – írja a 24.hu.

A zenész a szóban forgó videóban látszólag 100 km/h-s sebességgel hajt át a hídon, miközben elhajt mellette egy másik autó, mire úgy reagál: „Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?„. Mint a videóból kiderül, a másik autóban egy zenészkolléga, G.w.M ül.

A videó futott egy kört a Redditen, majd a médiában is, mire LL. Junior Insta Story-ban reagált:

A mai farizeusok az újságírók (tisztelet a kivételnek), és templomjuk a Reddit. Ítélkezéseik helyett csak fele annyit adományoznának, mint mi, már szebb lenne a világ. Mi ezen adományozások nagy részét csendben tesszük. Elnézést kérünk mindenkitől, akit megbotránkoztattunk, esetlegesen negligenciát sugalló tegnapi videónkban. Nem volt sem versenyzés, sem „jaszkarizás”, sem erre bíztató célunk a fiatalok felé. A hippokraták pedig nézzenek tükörbe és kezdjenek el élni!

A videó a rendőrséghez is eljutott, akik hivatalból eljárást indítottak és jelenleg vizsgálják a felvételt. Az eset nyilván azért okozott hullámokat, hisz elmúlt hónapokban több nagy vihart kavart gyorshajtásos gázolás is történt, az egyik pont egy hídon.

A 24.hu meg is szólaltatta Juniort az eljárással kapcsolatban, a zenész így reagált rá:

Széttárom a kezem azelőtt, miért nem indít a rendőrség eljárást azok ellen, akik folyamatosan marihuánafogyasztásról posztolnak. Azt nem értem. Én nem veszélyeztettem senkit, vállalom a felelősséget és a következményeket. Sajnálom a negligens magatartást, és továbbra sem áll szándékunkban gondatlan vezetésre buzdítani a fiatalokat

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés