Kövess minket

Aztaa

Elkapkodták a KFC új vegán csirke ajánlatát

5 óra alatt elfogyott.

Megosztva

Forrás:

Hosszú sorok alakultak ki egy atlantai KFC előtt, ahol a gyorsétteremlánc először tesztelte az új vegán csirke ajánlatát.

A KFC a Beyond Meat nevű vállalattal közösen készítette el az új húsmentes csirkéit. A Beyond Meat arról nevezetes, hogy sikeresen kifejlesztettek egy növényi-alapú húshelyettesítőt, mely állítólag ízre szinte megkülönböztethetlen az igazi hústól. Ezt a felfedezést alakította a KFC a saját képére, azaz a híres bundájukat és ízesítésüket használva elkészítették az új vegán KFC csirkét. 

A gyorsétteremlánc először Atlantában tesztelte az új terméket, a reggel 8 órás nyitáskor pedig már tömött sorokban álltak az emberek, hogy kipróbálhassák a húsmentes KFC csirkéket, 5 órával később a teljes készlet elfogyott. A KFC a rohamot szignifikánsnak értékelte, hisz például a popcorn csirkefalatkáikból egy hét alatt fogy el ugyanennyi adag. A csirkés étterem egyelőre nem beszélt a folytatásról, de vizsgálják a lehetőségét egy újabb kollaborációnak a Beyond Meattel. 

A Beyond Meat húshelyettesítőjét amúgy Magyarországon is ki lehet próbálni, a budapesti Vegán Love és a Magic Burger éttermek egyes hamburgereiben.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés