Kövess minket

Tech

Elkeseredett techno turistáknak nyújt segítséget az Airbnb Berlinben

A sorokat mondjuk így is ki kell várni.

Megosztva

Forrás:

Negyedszerre utazol Berlinbe, de még egyszer se engedtek be a Berghainba? A megoldást lehet az Airbnb-nél kell keresned. A szállásmegosztó applikáció társalapítója, Nathan Blecharczyk nemrég egy berlini konferencián beszélt arról, hogy hamarosan a német fővárosra is kiterjesztik élményprogramukat.

A szolgáltatás lényege, hogy miután lefoglaltad a kívánt szállásodat, arra is lehetőségedre lesz, hogy pénzért cserébe saját idegenvezetőt fogadj, aki a helyi sajátosságokat mutatja meg. Berlin esetében ez egyértelműen a külföldiek számára sokszor kemény diónak számító techno klubokba való bejutás lehet, melyet egy berlini személyes idegenvezető igencsak megkönnyít. 

Blecharczyk elmondása szerint az appon belül jelenleg 13 országban nyújtanak hasonló szolgáltatást, ezek közül a kubai Havanna a legnépszerűbb, mivel itt a legnehezebb turistaként megtalálni az autentikus helyeket. De a 700 választható élmény közt van gombaszedés az erdőben, túrázás, biciklizés San Franciscóban, vagy éppen maratoni felkészítő Kenya fővárosában. Most már csak arra várunk, hogy Magyarországon is bekapcsolják a lehetőséget, és elvihessük az amerikai turistákat esti fogócskázásra a nyolcadik kerületbe, vagy a felcsúti kisvasútra egy felejthetetlen utazásra.

(Business Insider)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés