Kövess minket

Stílus

Elkészült a klumpakesztyű, ezzel pedig végérvényesen is kimaxolták a régóta pörgő Crocs-őrületet

Crocs a kézre, mert miért ne?

Megosztva

Cáfolhatatlan tény, hogy 2019-re trendi lett klumpát hordani – mi, az OFF Médiánál hónapról hónapra szépen végig is dokumentáltuk, miként hódították meg a Crocs papucsok a divat világát. Minden 2016-ban kezdődött, amikor Christopher Kane kifutókra vitte az addig csak játszótereken szaladgáló gyerekek és boltba lecsoszogó középkorú apukák lábán megtalálható habszivacs kiegészítőt.

Aztán egy évre rá a Balenciaga rukkolt elő a maga emeletes luxuspapucsaival, majd Post Malone társult a céggel -kétszer is -, hogy utána már mindent látva rá se arra csodálkozzunk arra a fűvel beborított Crocsra, aminél csak a hasitasi-klumpa lett nagyobb állatság, és akkor még a KISS kollabját nem is vettük figyelembe. Mondjuk jól tudjuk, hogy a KFC kosárról mintázott buckethatek és a miniatűr kézitáskák korában bármi megtörténhet már, ezért simán lehet, hogy igazak a pletykák, és Kanye West is beszáll a Crocs versenybe egy Yeezy-pacskerral, habár innovációban és kreativitásban épp a napokban előzték meg őt. 

Így van, ugyanis a youtuberként tevékenykedő Matt Benedetto olyat lépett, amivel egy csapásra kimaxolta a krokodilos klumpatrendet és túlszárnyalt minden eddigi, merésznek tekintett húzást:

megálmodta, megtervezte majd létre is hozta az ujjatlan Crocs-kesztyűt.

Forrás: Unnecessary Inventions

„Apukád kedvenc cipőjét most már a kezeden is viselheted. Az első pár Crocs-kesztyű az eredeti darab legjobb részeit tartalmazza, beleértve a vastag habszivacs-anyagot és a biztonsági pántot is. Láss neki a házimunkának stílusosan.” – áll az Unnecessary Inventions (Matt Benedetto felesleges dolgokat gyártó projektjének neve – a szerk.) termékleírásában. 

Forrás: Unnecessary Inventions

 

Forrás: Unnecessary Inventions

A feltaláló weboldalán egyébként mellékelte azt is, hogy miket használt az elkészítéshez: az eszement kék kiegészítőhöz mindössze 

Benedettótól nem állnak távol az ehhez hasonló hülyeségek (mondjuk ez szinte kézenfekvő úgy, hogy a céged „Feleseges találmányok” névre hallgat): korábban tervezett már talp nélküli cipőt, pizza-hasitasit, zokniszekrényt, körömre húzható szerszámokat, fagyifúrót, jégkockaláncot és gurulós magassarkút is.

Forrás: Unnecessary Inventions

Forrás: Unnecessary Inventions

Forrás: Unnecessary Inventions

Forrás: Unnecessary Inventions

Forrás: Unnecessary Inventions

Forrás: Unnecessary Inventions

Forrás: Unnecessary Inventions

 Így készült a klumpakesztyű:

[vembed youtube=”6HeUYFUgDu0″ ]

Matt további baromságait pedig itt lehet csekkolni. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük