Kövess minket

Zene

Elkészült Perrin első nagylemeze, amit ma a Toldi klubban mutat be

Megosztva

Elkészült Perrin első lemeze High On Glitter címmel, ennek örömére a mai napon lemezbemutató koncertet tart a Toldi Moziklubban. A vendég az Agavoid lesz, ráadásul a két koncert között lehet megtekinteni először mindkét zenekar legfrissebb videóklipjét is.

Tört ütemek és feszesebb 4/4-ek váltakozva adják az alapot az analóg szintik meleg hangjai és szenvedélyesen előadott, angol nyelvű szövegek alá, mindez egy könnyed, modern hangszerelésbe csomagolva. Ez az a fajta, érzelmekkel átitatott, őszinte, de felesleges maníroktól mentes soul zene, amit Stevie Wonder játszana, ha ma lenne fiatal.

Palotai Soma, azaz Perrin életében az otthoni stúdiózást felváltották a profi körülmények, ráadásul a lemezen a budapesti könnyűzenei élet számos kiemelkedő szereplője is feltűnik. A felvételek a Record Low stúdióban készültek, az album kiadásáért pedig az AM:PM kiadó felelt.

“Úgy érzem, hogy a tragikus események közepette ráfér az emberekre a vidám hangzás és hangulat, ha annyival hozzá tudok járulni, hogy ez a lemez mosolyt csal arcokra, kirángatja a népeket a mindennapi szarból, akkor elértem a célom. A feszesebb és letisztultabb hangzást vettük irányul. A dobgép, a moog bass és a gitár sound remélem eléri a várt hatást és kellően visszarepít titeket a múltba, az űrbe és a jövőbe egyszerre.” – foglalta össze gondolatait Soma a lemez kapcsán.

Ma tehát a Told klubban lehet elcsípni, a Facebook eseményt erre találjátok.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés