Kövess minket

VOLT

Ellie Goulding hiper jófej volt a rajongókkal

Az idei VOLT Fesztivál szerdai napján az angol énekesnő koncertje számított a legnagyobb dobásnak.

Megosztva

Előzetes:

A szerdai nap kezdete a szokásos fesztivál hangulatot hozta, az emberek a városban portyáztak élelemért, amíg mások a parkolóban hideg vízzel locsolták az arcukat, a torkukat sörrel. Habár még reggelnek számított a fél 1, azért  már szállingóztak be a fiúk-lányok , de hosszú ideig így nézett ki a bejárat:

Forrás:


Volt hely, jöttek is!A 25. VOLT Fesztivál második napján, késő délután érkezett Ellie Goulding, aki azért is triplázta jófejségét a rajongók szemében, mert sok pályatársánál ellentétben ő lepacsizott a fesztiválozókkal, közel engedték hozzá őket, szelfiket lőtte vele az emberek. Sajnos, ez tényleg nagy szónak számít manapság!

Természetesen ez sem tartott örökké, ugyanis az énekesnő egy időre visszavonult a számára fenntartott kis kuckóba, ahol aztán egy teljes ruhacsere után ugrott a Telekom Nagyszínpadra. Elmondhatjuk, hogy nemcsak a szimpla fesztivállatokat érdekelte a koncert, hanem egészen apró , az apukájuk nyakába ülő gyerekeket is látni lehetett. Meglepődjünk? A rádiók visszatérő dala még a mai napig a „Lávmi lájk jú dú”, habár eleinte a közönség nem vállt teljesen eggyé a „többi” popdallal. Nehézkesen ment, de célba ért. Ellie másik nagy slágerét, a „Burn-t” egy elektromos gitárral adta elő, de az éjszaka többször is hallottuk, hogy a hangszer csak egy kellék volt, ami csak fokozta a hangulatot. Félreértés ne essék, nincs panasz!

[instagram]BV7wDJzHY3J[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés