Kövess minket

Események

“Elmondom újra” – Kulka János új koncertje

Szerepek helyett ezúttal saját bőrébe bújik Kulka János, Elmondom újra című koncertjén, ahol saját magáról, érzéseiről, gondolatairól énekel a külön erre az alkalomra szerveződött zenekarával november 22-én, a Budapest Kongresszusi Központban.

Megosztva

kulkajanos1119

Fotó: nyugat.hu

Kulka Jánost ismerhetjük III. Richárdként, Lear királyként, Mefisztóként, Higgins professzorként a színpadról, a filmvászonról, de többek között Dr. House hangjaként is tisztelhetjük az ezerarcú színészt. A művész idén ősszel több, mint húsz dalból álló csokorral áll a közönség elé, külön erre az alkalomra szerveződött új zenekarával és Csengery Dániel zenei vezetővel, akivel közösen választották ki a dalokat.

„Elmondom újra” – hogy mit? Azt, hogy mi foglalkoztatja, hogyan gondolkozik hitről, csalódásról, búcsúzásról, találkozásokról, hétköznapokról és ünnepi pillanatokról. Ezúttal játék helyett saját érzéseit adja át a közönségnek már ismert és új dalokon keresztül. Így előkerülnek a színházi darabok, dalok a Hegedűs a háztetőnből, a Csárdáskirálynőből, a Koldusoperából, Cseh Tamás és Tom Waits legjobb művei és csak neki íródott új dalok is.  Kulka János vendége lesz Dés László is, akinek szerzeményeit évek óta énekli.

Információ és jegyrendelés: www.kulka.koncert.hu

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés