Kövess minket

Aztaa

Élő adásban vertek össze a rendőrök egy gyorshajtót Amerikában

Rendőri túlkapás? Ugyan, csak a munkájukat végeztek a rend éber őrei.

Megosztva

Az eset a Massachusetts államban található Holden városában történt. A sofőr, az ötven év körüli Richard Simone több mint 100kmh-val száguldozott a város utcáin a közlekedési lámpákat, táblákat figyelmen kívül hagyva. Csupán csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia az ámokfutása során.

[twitter]https://twitter.com/PetesWire/status/730505066088697856[/twitter]

Simone-t a rendőrök hamar üldözőbe vették, de a hajsza több mint 45 percig tartott.  A város felett már rendőrségi és televíziós helikopterek is köröztek, amik rögzítették a száguldozást.

A fordulat akkor következett be, amikor a  gyanúsítottat egy zsákutcába terelték és sikeresen megállították, ezek után már megadta magát a zsaruknak. Rögtön ott is termett pár egyenruhás, akik fegyvert szegeztek Simone-ra, ő lefeküdt a földre és várta, hogy intézkedjenek vele szemben. Ez meg is történt, de más formában, mint azt a tettes gondolta volna.

Többen nekiestek és ütni-verni kezdték a földön fekvő férfit élő, egyenes adásban. Az eset érthető módon óriási felháborodást keltett az Egyesült Államokban, a massachusetts-i rendőrkapitány szerint a későbbiekben LEHET, hogy felelősségre vonják az akcióban résztvevő hekusokat.

[vembed youtube=”0olziF-iGt0″ ]

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés