Kövess minket

Bulvár

Előállították Offsetet a rendőrök egy Trump gyűlésen, a rapper Insta Live-on közvetítette az egészet

Később kiderült, hogy a rapper nem követett el semmit.

Megosztva

Forrás:

Bilincs kattant Offset kezén szombat este, miután egy Trump gyűlés közelében furikázott, a rendőrök pedig bejelentést kaptak arról, hogy a rapper kocsijából fegyvert fognak az elnök szimpatizánsaira. Hamar kiderült, hogy Offset nem csinált semmit, de a szintén a kocsiban utazó Marcelo Almanzart, aki amúgy Cardi B unokatestvére, letartóztatták.

Az eset Beverly Hillsben történt, a TMZ beszámolója szerint a zsaruk egy Trump gyűléstől nem messze állították meg Offset autóját, miközben a rapper végig közvetítette az egészet Instagram Live-on. A rendőrök szerint bejelentés érkezett hozzájuk, hogy Offset és a vele utazó Almanzar fegyvert fogtak Trump szimpatizánsaira, amit Offset tagadott, majd hozzátette, hogy inkább a Trump fanok ütlegelték az autóját egy zászlórúddal, de ő nem tett semmit bosszúból. A rendőrök megkérték a rappert, hogy szálljon ki az autóból, de Offset visszautasította a kérést, mivel veszélyben érezte magát a rendőröktől. “Nem mozdulok meg, fegyvert fogtok rám” – mondta a Live során. Offsetet végül erővel szedték ki a kocsijából.

[twitter]https://twitter.com/teker_atakan/status/1320155355729580037[/twitter]
A rendőrök ezután megbilincselték mindkét férfit, de csak Almanzart vették őrizetbe, amiért töltött fegyvert találtak nála. Nem sokkal később Cardi B is a helyszínre érkezett, és üvöltözni kezdett a rendőrökkel.

Offset egy közleményben reagált a rendőri intézkedésre, mint írta, a Trump támogatók támadták meg az autóját, de mégis őt bilincselték meg, egyben felhívta mindenki figyelmét, hogy menjen el szavazni, mivel “ha nem szavazunk, semmi se fog változni“.

[twitter]https://twitter.com/Yg__willie/status/1320163944867135488[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük