Kövess minket

Red (18+)

Élőben közvetítette, amint bestiális módon kivégzi saját gyermekét egy thai férfi

A férfi később öngyilkosságot követett el.

Megosztva

Jó dolog ez az élő videózás Facebookon, bár sajnos megvan a maga árnyoldala is, ami sötétebb még a legfeketébb feketelyuknál is. Egyre több olyan hír lát ugyanis napvilágot, miszerint emberek a saját öngyilkosságukat, netán szexuális erőszakot vagy éppen gyilkosságot közvetítenek élőben. Az erőszak tombol, az emberek pedig vígan nézik mások drámáját.

Most újabb megrázó történet következik, ezúttal Thaiföldről. Hétfőn, eddig ismeretlen okból egy férfi brutális módon kivégezte saját, 11 hónapos kislányát. A csecsemő nyakára egy kötelet kötött és egyszerűen ledobta egy elhagyatott épület tetejéről a magyar turisták körében is rendkívül népszerű Phuket szigetén. Mindezt élőben közvetítette a Facebookon. Két videót is készített, ezeket kedden távolították el a közösségi média felületéről.

Kislánya kivégzése után az apa, Wuttisan Wongtalay magával is végzett. Az öngyilkosságról már nem készült felvétel. Az ügyön dolgozó nyomozók szerint szerelemféltés állhat az ügy hátterében, a férfi betegesen ragaszkodott volt feleségéhez, aki elhagyta őt. Az sem kizárt, hogy a clevelandi lövöldöző szolgáltatta az ötletet Wuttisan számára.

[vembed youtube=”rS9T7vEYdbU” ]

(Reuters)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés