Kövess minket

Aztaa

Élőben streamelik majd az interneten az 51-es körzet lerohanását

Senki sem marad ki a nagy buliból.

Megosztva

Forrás:

Már több mint 1.6 millió ember jelezte Facebookon, hogy részt vesz a nevadai 51-es körzet megrohamozásában, 1.2 millió ember pedig erősen gondolkodik rajta, hogy lecsekkolja az űrlényeket, de kérdés ebből mennyien tudnak ténylegesen elutazni Nevadába, hogy utána Naruto stílusban fussanak neki az amerikai légierő katonáinak. Szerencsére a modern technológiának köszönhetően az sem marad majd ki a történelmi mémpillanatból, aki amúgy nem tud ott lenne a helyszínen.

Egy nevadai szórakoztató komplexum, az Area 15 ugyanis bejelentette, élőben közvetítik majd a rohamot, így bárki lecsekkolhatja majd azokat a kis szürke lényeket és a fasza nem evilági űrhajóikat, amik tuti léteznek, csak hát az amerikai kormány rejtegeti őket. Az Area 15 amúgy majd valamikor 2020 elején nyit csak meg, így ők ezt az eseményt egyértelműen saját komplexumuk reklámozására használják fel, nem véletlen, hogy a live streamre jelenkezőktől adatokat kérnek el, hogy később aztán a nyitáskor jöjjön a spam email. 

Az amerikai légierő mindenesetre már figyelmeztette az esemény résztvevőit, hogy bármi áron megvédik az objektumot, így kérdéses, hogy a szeptember 20-ai rohamból tényleg lesz-e valami, elvégre egy mém sem ér golyót a testbe. Az eseményről itt írtunk részletesen.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés