Kövess minket

Tech

Előfizetéses rendszerre cserélhetik az évente megjelenő FIFA játékokat

Elég lenne a frissítéseket letölteni.

Megosztva

Forrás:

Még az alkalmi FIFA gamerek is jól tudják, hogy az EA Sports által fejlesztett hivatalos focis játék minden évben aktuális kiadással jelentkezik. Az adott év Fifája apró átalakításokkal, néha grafikai ráncfelvarrással, és persze a legaktuálisabb igazolásokkal érkezik. Ezek a csekély változtatások nem feltétlenül érik meg egy zsír új játék árát, de jelenleg ez az egyetlen opció, ha az ember nem akar a múltban ragadni. Hamarosan ez mégis teljesen megváltozhat.

Andrew Wilson az EA vezérigazgatója a Bloomberg-nek adott interjújában nemrég ugyanis arról beszélt, hogy a cég a jövőben feladhatja az „évente új játék” modellt egy előfizetéses rendszerért cserébe. A kiadó ezáltal egy szolgáltatást nyújtana csak a játékosoknak, akiknek nem kéne minden évben upgradelni, elég lenne az előfizetési díjat fizetni.

Wilson szerint ez az út azután vált reálissá, miután egyre kevesebben vesznek fizikai formátumban játékot, megnövekedett a digitális letöltések száma, sőt a Playstation Now és Xbox Game Pass szolgáltatásokkal már a Netlflix-szerű előfizetések is megjelentek a piacon.

(Engadget)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés