Kövess minket

Bulvár

Előkerült egy videó, amin Quavo és Saweetie dulakodnak egy liftben

Megosztva

Forrás: TMZ

A TMZ váratlanul leközölt egy videót, melyen a Migos rappere, Quavo, és korábbi szerelme, a szintén rapper, Saweetie látható dulakodás közben.

Az in medias res kezdődő biztonsági felvétel elején Saweetie nagy svunggal üt Quavo felé, aki kitér a pofon elől, majd erővel berángatja a barátnőjét a liftbe. Ezután úgy tűnik, minta egy narancssárga csomagon civakodnának, eközben Saweetie a földre kerül. Végül Quavo megszerzi a csomagot és ekkor lecsendesülnek az indulatok, de Saweetie a földön marad, látszólag fáj valamilye, de pont olyan szögben van a kamera, hogy nem látszódik teljesen, eközben Quavo áll tovább. Az egyik emeleten meg is áll a lift, de a kint várakozó férfi nem száll be. Végül Quavo kiszáll a liftből, amit kitámaszt egy csomaggal, ekkor Saweetie is felhúzza magát és elsétál. 

Az oldalnak mindkét rapper megerősítette, hogy az eset még 2020-ban történt egy North Hollywood-i társasházban, ahol Saweetie egyik bérelt lakása van. Saweetie idén márciusban jelentette be, hogy szakított Quavóval, akkor arra utalt, hogy a Migos rapper hűtlensége miatt mentek szét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés