Kövess minket

Hiphop

Előremutató új albumot ígér A$AP Rocky

És lehet feltűnik rajta Skepta.

Megosztva

Forrás:

A$AP Rocky utoljára 2015-ben jelentkezett szólóalbummal, és habár azóta elég sok projekten feltűnt, többek között a nemrég megjelent A$AP Mob mixtape „Cozy Tapes Vol 2″-n, a Rocky rajongók mégis egy új, saját anyagra vágynak. Ezt az elvárást hivatott teljesíteni az egyelőre név nélküli, elvileg az év vége előtt érkező friss Rocky album, amiről szűkszavúan mesélt egy kicsit a rapper a londoni pop-up boltja megnyitóján.

Rocky állítja, London olyan energiákat ad neki, ami felszabadítja, és ezért rögzítette Anglia fővárosában a lemez nagy részét.

Különleges hely ez nekem, Sokkal könnyebben fejezem ki magamat, mikor olyan környezetben vagyok, ahol ezt szabadon megtehetem. Az  itttartózkodásom alatt békés, és kreatív hangulat vesz körül, szóval feszegetem a határaimat, új zenékkel, új hangzásokkal kísérletezgetek, a lényeg, hogy innovatív legyen.

Rocky-tól valószínűleg ez nem csak üres beszéd, hisz utolsó, At. Long. Last. ASAP című lemezén is meglepett sokakat az olyan számokkal, mint az egyedien chill „LSD„, vagy a Rod Stewart sample-t tartalmazó „Everyday„.

A rapper emellett bedobta a szigetország legnagyobb grime-exportjának, Skeptának a nevét is.

Skeptával testvériesen megosztjuk az energiákat, és a hangulatokat. Az album futurisztikus hangzást vesz majd fel. Olyan lesz, mint az előzőek: előremutató. Az emberek várják az új zenét, várják az új hangzást, szóval itt vagyok és csinálom, mintha el se mentem volna.

[vembed youtube=”_eLryuBCO-M” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés