Kövess minket

Aztaa

Először Angelina Jolie, majd zombi lett az iráni nőből

Csak az Oscar és az agyak érdeklik.

Megosztva

Forrás:

Néhány héttel ezelőtt nem kevés embernek okoztak álmatlan éjszakákat a 19 éves Sahar Tabar fényképei. A rossznyelvek szerint az iráni származású tini nagyjából ötven plasztikai műtéten esett át, hogy megszólalásig hasonlítson példaképére, Angelina Jolie-ra. A terve azonban nem jött össze, hiszen a beavatkozások után inkább a Walking Dead egyik élőhalott szereplőjére emlékeztet, mintsem Brad Pitt volt feleségére.

[fbpost]https://www.facebook.com/americo.sperandio/posts/1705713242834383[/fbpost]

A lány képei aztán önálló életre keltek és pillanatok alatt bejárták a világot, ám Tabar eddig még nem beszélt az ijesztő átalakulásáról. Pár nappal ezelőtt – valószínűleg megelégelve a rengeteg rosszindulatú megjegyzést – azonban kifakadt. Egy friss Instagram posztjában azt állította ugyanis, hogy direkt csúfította el magát, méghozzá töménytelen arcfesték és Photoshop felhasználásával.

„Hello, valamelyest kedves követőim. El kell árulnom nektek, hogy nem ötven operációm volt, hanem csak néhány. A külföldi sajtó úgy írt rólam, mintha még mindig a 18-ik században élnénk, illetve úgy tűnik, még sosem hallottak a sminkelésről és a digitális technikáról sem”. – írta a már törölt bejegyzésében.

Bizonyíték gyanánt egy szelfit is posztolt magáról, amin valóban sokkal emberibben néz ki, bár továbbra sem egy matyóhímzés a hölgy. Tabar egyébként meg van győződve arról, hogy a kritikák nagy részét az irigység szülte.

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés